Avtor: zudolsko Objavljeno: 19. 07. 2016

Krištofova nedelja

Krištofova nedelja, 24. julij 2016 – blagoslov vozil – akcija MIVA Slovenija

»Moj dar Boga slavi – za vse prevožene poti.«
»Z veseljem darujem – življenja rešujem.«

Prav na god sv. Krištofa se bomo letos zahvaljevali za vozila, ki nam omogočajo mobilnost in za vse srečno prevožene kilometre ter z zaupanjem prosili blagoslova na naše cestne in življenjske poti. Ob tem pa ne bomo pozabili misijonarjev, ki prav tako potrebujejo vozila in delovne stroje, da bi lažje vršili svoje poslanstvo. Zato bomo tudi letos velikodušno v zahvalo za srečno prevožene kilometre radi namenili svoj dar za nakup misijonskih vozil.

Vsem vam, zavzetim oznanjevalcem evangelija po naših župnijah, se v imenu MIVA Slovenija in v imenu naših misijonarjev res iskreno in globoko zahvaljujemo, da radi vabite ljudi k blagoslovu vozil, da jih z veseljem blagoslavljate in da ob Krištofovi nedelji s srčno ljubeznijo zbirate darove za akcijo MIVA. Veseli smo, da geslo – »Z veseljem darujem – življenja rešujem.« – navdihuje vas in vaše župljane, da so sadovi tako obilni.

Vsi, ki se boste udeležili blagoslova vozil in prosil za blagoslov, boste prejeli nalepko sv. Krištofa in molitveni kartonček. Naj bo to skromna zahvala za vaš dar, ki ga boste namenili za misijonska vozila in hkrati vabilo k molitvi, ko sedete za volan.

V imenu vseh misijonarjev, ki so deležni vaše pomoči, se vam iskreno zahvaljujemo za vašo dobrotljivost in vam želimo srečno vožnjo na vseh vaših poteh. Ostanite velikodušni dobrotniki mobilnosti naših misijonarjev.


MIVA SLOVENIJA je v letu 2015 omogočila 31-tim misijonskim postajam uresničenje 34-tih projektov:

16 avtomobilov
9 motornih koles
3 kombiji
2 čolna
1 ambulantno vozilo
1 delovni stroji
1 avtobus
1 radijska postaja

SKUPAJ: 31 misijonarjem – 34 projektov – vrednost 572.805,60 €

Naj Bog blagoslavlja vse vaše poti – to MIVA Slovenija vam iskreno želi!

MSS in MIVA Slovenija